Pazartesi, Mart 10, 2014

içme suyu arıtma tesisi

İçme suyu arıtma tesisi Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, içme suyu arıtma tesisini ziyaret etti

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, yapımı devam eden içme suyu arıtma tesisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Şantiye Şefi İbrahim Keser ile görüşen Başkan Eyvaz, çalışmaların hangi boyutta olduğu konusunda bilgiler aldı.

 Şehrin gelişebilmesi adına milletten aldıkları emanetin 5. Yılına girdiklerini ifade eden Başkan Eyvaz, “yaptığımız hizmetlerde hep insan odaklı çalıştık. İlçemizi daha ileriye nasıl götürebiliriz bunu düşündük. 2009 yerel seçimlerinde ilçe halkımıza birçok proje hakkında söz verdik. Şükürler olsun ki verdiğimiz sözleri yerine getirdik. 5 yıl içerisinde dev projeleri hem hükümetimizle birlikte hem de belediye imkanlarıyla ilçemize kazandırdık” dedi.

Gerek alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağladıklarını ifade eden Eyvaz, “Hizmetle dolu geçen her günde adalet ve şeffaflık her zaman ünümüzde ışık oldu. Alaca’ya kısa süre içerisinde bam başka bir kimlik kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“İLÇEMİZİN 100 YILLIK İÇME SUYU SORUNU ORTADAN KALKIYOR”

İçme suyu arıtma tesisinin Alaca için önemli bir proje olduğunu hatırlatan Muhammet Eyvaz, 2013 yılı içerisinde yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisi çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti. Tesisin ilçenin 100 yıllık içme suyu sıkıntısını ortadan kaldıracağını anlatan Eyvaz, “İlçe halkımız tesisimiz tamamlandıktan sonra musluklarından arıtılmış tertemiz su kullanacak. Bu bizim için önemli bir gelişme. Birçok projeyi tamamladığımız gibi bu projeyi de inşallah alnımızın akıyla tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.